Тернопільська «Батьківщина» відсвяткувала День Соборності

22 січня активісти Тернопільської обласної і міської партійних організацій ВО «Батьківщина», обласної громадської організації «Батьківщина молода» поклали квіти до пам’ятників Голові проводу ОУН, уродженцю Тернопільщини Ярославові Стецьку, Кобзареві Тарасу Шевченку та Героєві України Степану Бандері.

У такий спосіб партійці відзначили День Соборності.

– Сьогодні ми святкуємо день єднання українського народу заради могутності нашої держави, – зазначив перший заступник голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина», народний депутат України Володимир Бойко. – Символічно, що ми поклали квіти до пам’ятників видатним українцям, які своїм життям, своєю діяльністю прагнули могутності України.

Як зазначив політик, «за єдність України та українців пролито немало крові. На жаль, перешкодою в розбудові нашої держави є не якісь ворожі країни, а манкурти, в яких тече кров яничар».

За словами Володимира Бойка, минулого року українська опозиція також продемонструвала єднання заради державних інтересів. На його думку, лише спільні дії українських патріотів зможуть звільнити Україну із багатолітнього ярма.

\"\"