Михайло Апостол відзначав День Соборності разом з лідерами опозиції

У вівторок, 22 січня, голови фракцій «Батьківщина» Арсеній Яценюк, «Свобода» Олег Тягнибок, «Удар» Віталій Кличко, народні депутати та представники опозиційних сил вшанували День Соборності України покладанням квітів до пам’ятників Тарасові Шевченку та Михайлу Грушевському в Києві.
У заходах взяв участь народний депутат України Михайло Апостол.

«Сьогодні велике свято української єдності», – зазначив Арсеній Яценюк.

Він нагадав, що торік у цей день три опозиційній сили підписали Угоду про спільні дії.

«Багато що було зроблено. Ми йшли єдиним фронтом на ці вибори. Ми отримали велику підтримку і далі маємо можливість боротися за права мільйонів українців, за бажання справедливості, за те, щоб Україна була єдина. Єдина в подоланні корупції й безробіття, в справедливості до кожного громадянина України, в демократії, підтримці Юлії Тимошенко і Юрія Луценка, єдина в європейському виборі країни», – наголосив Арсеній Яценюк.

Він нагадав, що за місяць відбудеться саміт Україна – ЄС: «Ті події, які нещодавно відбулись по відношенню до Юлії Тимошенко, дуже серйозно поставили запитання щодо європейських перспектив України».

Арсеній Яценюк зазначив, що такий саміт має відбутись. І українська опозиція повинна мати можливість висловити своє бачення, свою позицію, адже вона представляє мільйони українців, які за неї проголосували.

«Ми впевненні, що Соборність України – це європейська соборність України. Наше майбутнє саме в Європейському союзі, і ми будемо боротись за права українців бути тими людьми, які поділяють європейські цінності й мають майбутнє в Європі», – підкреслив Арсеній Яценюк.

\"\"