Володимир Бойко здійснив прийом громадян у Нараєві на Бережанщині

У середу, 22 січня, народний депутат України Володимир Бойко та його помічник-консультант, голова Бережанської районної організації ВО «Батьківщина» Василь Калинюк провели прийом громадян у селі Нараєві. До нардепа звернулось більше десятка місцевих жителів.

Заявників більше турбують питання життєдіяльності всього села, хоч були і заяви особистого характеру.

\"\"

Найбільшою проблемою для селян є відсутність у населеному пункті газу та неналежна організація пасажирського перевезення. За часи незалежності «патріотична» влада районного рівня не змогла добитись газифікації Нараєва. Що ж стосується транспортного сполучення, то жителі села не можуть потрапити на роботу в райцентр вчасно через те, що велика кількість рейсів не діють, а водії проміжних автобусів не завжди хочуть брати пасажирів із села через малу кількість пасажирських місць. Особливо проблема загострилась в зимовий період.

Також перед депутатом було порушено питання сприяння в ремонтних роботах у місцевому храмі, який відновлюють після пожежі, облаштування належного опалення у сільській школі, проблеми пільгових категорій, стану автошляхів, невиконання зобов’язань діючою владою щодо надання дотацій громадянам, які утримують велику рогату худобу, інші питання особистого та господарського характеру.

З усіх порушених питань народним депутатом України Володимиром Бойком будуть подані депутатські звернення у відповідні державні установи.