Володимир Бойко побував на Зборівщині

25 січня народний депутат України Володимир Бойко та його помічник-консультант, голова Зборівської районної організації ВО «Батьківщина» Михайло Пінь, провели прийом громадян в Озерній та Осташівцях Зборівського району. Загалом до нардепа звернулись більше тридцяти місцевих жителів.

Перед Володимиром Бойком порушені питання функціонування Озернянської дільничної лікарні, шкіл та дитячих садочків сіл Озерної та Осташівців, сільської музичної школи. Окрім цього, жителів Зборівщини турбують питання наповнення бюджету та справедливого формування його видатків, стан місцевих доріг, відносини держави із пільговими категоріями населення, затримки із виплатами дотацій за утримання великої рогатої худоби.

Активно обговорювались і політичні питання. Батьків та вчителів не задовольняють підходи до формування шкільної програми, працююче населення стурбоване пенсійною реформою.

З усіх порушених питань будуть подані депутатські звернення у відповідні органи державної влади та місцевого самоврядування.

Також Володимир Бойко і Михайло Пінь ознайомились із роботою Озернянської дільничної лікарні і школи, бібліотеки і ФАПу села Осташівців.