Двоє народних депутатів взяли участь у зборах Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина»

Вчора, 28 лютого за ініціативи голови міської партійної організації Андрія Артимовича відбулися збори Тернопільської міської організації партії ВО «Батьківщина».

Завданням даного зібрання було розгляд наступних питань порядку денного:

1. Про результати виборів депутатів до Верховної Ради України.

2. Про стан політичної ситуації в Тернопільській області та країні в цілому.

3. Загальна інформація щодо проведення довиборів депутатів до Тернопільської міської ради.

4. Нагородження членів партії.

5. Про звернення до Президента України щодо звільнення лідерів опозиції Юлії Тимошенко та Юрія Луценка та інших політв’язнів.

6. Різне.

Участь в обговоренні тем порядку денного зборів взяли народні депутати України, мешканці міста Тернополя Володимир Бойко та Василь Деревляний.

Обговорюючи з членами партії теми зібрання, Володимир Бойко передусім подякував усім партійцям, які долучилися до останньої виборчої компанії.

«Ми перемогли ці вибори на Тернопільщині завдяки об’єднанню опозиційних політичних сил, а ще більше, завдяки активній та плідній роботі членів ДВК та ОВК, усіх активних та небайдужих членів партії та прихильників, що чергували у наметах, розповсюджували газети, долучилися до організаційної та агітаційної роботи», – підкреслив народний депутат.

Він зазначив, що ціль та завданням, які стояли перед усіма опозиційними учасниками виборчого процесу, а особливо представників ВО «Батьківщина» були і залишаються – звільнення Юлії Тимошенко.

«Зараз наше завдання зробити все, щоб Юлія Тимошенко могла балотуватися у Президенти 2015 року. І всі законні підстави для цього є», – висловив своє переконання Володимир Бойко.

Він звернувся до учасників зборів з проханням гуртуватися, гуртувати довкола партійного осередку однодумців і підтримувати діалог з керівництвом партійної організації та народними депутатами.

Щодо перебігу та результату парламентських виборів висловився і народний депутат України, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний. За словами політика, він гордий тим, що домігся успішного результату, коли Тернопільщину у Верховній Раді представляють місцеві депутати, а не столичні зайди.

«Я готовий був віддати свої мандати, свою посаду голови обласної організації задля того, щоб відстояти наших однопартійців, жителів Тернопопільщини – Апостола та Бойка. І це, безумовно, перемога не лише партії «Батьківщина», яка набрала найбільший відсоток підтримки, здобули перемогу усі наші мажоритарні кандидати, це перемога жителів області, інтереси яких представляють їхні краяни», – зазначив народний депутат.

За його словами, питання звільнення Тимошенко, залежить від кожного члена партії та її прихильника, і має бути пріоритетним не лише для політиків та депутатів.

«Всі ми, хто прагне змін у нашій державі, маємо бути більш активними та згуртованими. Зараз Європа поставила перед чинною владою в Україні питання звільнення політв’язнів дуже радикально. На такі вимоги, Янукович пообіцяв, що до травня місяця буде внесено зміни в закони про декриміналізацію. Але доля нашого лідера залежить передусім від нас, як єдиної, та монолітної партійної команди», – наголосив голова ТОО ВО «Батьківщина».

Він закликав партійців більше спілкуватися між собою, поширювати правду у суспільстві, щоб «розбудити» українців.