Співчуття

Тернопільська обласна організація партії ВО «Батьківщина», обласна і міська організації ВО «Жінки Батьківщини» глибоко поділяють біль і скорботу свого колеги, голови Зборівської районної організації партії ВО «Батьківщина», депутата районної ради Піня Михайла Миколайовича, з приводу непоправної втрати – смерті його дружини Наталії Богданівни.

З життя пішла прекрасна людина, любляча дружина, турботлива мати і опора сімейного затишку. Пішла з життя людина активної життєвої позиції – голова Тернопільської міської організації ВО «Жінки Батьківщини», лікар, яка ніколи не думала про себе, а в першу чергу – про своїх пацієнтів-дітей.

Наталія Богданівна – Жінка та Людина з великої літери, яка в вирі життєвих буднів щиро переживала за долю свого краю та України, усім серцем та справами прагнула змін на краще у рідній державі.

Неможливо знайти слова, які б могли розрадити смуток, адже цей світ покинула не лише дружина нашого колеги, з цього світу пішла часточка душі нашої організації.

Ми схиляємо голови у глибокій скорботі і щиро тужимо разом з Вами, шановний Михайле Миколайовичу. Передчасна смерть Наталії Богданівни – спільний біль для усіх нас.

Щиро молимось за упокій її душі.

Нехай ніколи не згасає пам’ять у серцях тих, хто знав, любив і поважав цю прекрасну людину.

Світла їй пам’ять.