У «Батьківщини молодої» – старий-новий голова

Голову Тернопільської обласної організації ВМГО «Батьківщина молода» Ігоря Дмитерка вдруге обрано очільником молодіжного крила найпотужнішої опозиційної сили регіону.

Також на черговій звітно-виборчій конференції, що відбулася у неділю, 24 березня, було підбито підсумки роботи за минулий рік, обрано керівні органи організації (бюро і контрольно-ревізійну комісію) та визначено план роботи «молодіжки» на найближчий період.

\"\"

– «Батьківщина молода» повністю поділяє і підтримує програму дій Об’єднаної опозиції «Батьківщина», – наголосив Ігор Дмитерко. – А тому наша свідома і небайдужа молодь готується на рівних із старшими товаришами відстоювати демократію і справедливість у країні. Першочергова увага – активізації роботи у студентському середовищі, котре традиційно на передовій боротьби за краще майбуття.

На конференції був присутній почесний голова ТОМГО «Батьківщина молода», народний депутат України Володимир Бойко.