Минулого тижня Володимир Бойко працював в окрузі

Упродовж 25-29 березня народний депутат України, перший заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Володимир Бойко працював із виборцями 165 виборчого округу.

У понеділок, 25 березня, нардер провів нараду з первинним осередком партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» села Довжанки Тернопільського району. Участь у нараді взяли депутати Тернопільської райради Юрій Малецький та Іван Крисак. Із партійцями обговорено напрямки розвитку села. Під час наради Володимир Бойко отримав ряд звернень.

У вівторок народний депутат побував на Бережанщині. Разом із помічником-консультантом, головою районною партійної організації Василем Калинюком проведено прийом громадян у Бережанській міській та Шибалинській сільській раді. Також проведено зустріч із місцевими керівниками опозиційних партій.

Володимир Бойко зустрівся із керівним складом органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району. Під час зустрічі депутат заявив про готовність до співпраці в питаннях щодо покращення соціально-економічного становища населених пунктів. Водночас Володимир Бойко застеріг представників влади утриматись від роздачі земель, в тому числі родичам, невиплати заробітної плати працівникам галузей освіти та охорони здоров’я, призупинення роботи соціальних об’єктів. Також політик вказав на недопрацювання в транспортному сполученні Бережан із населеними пунктами району.

У середу депутат працював у Теофіпільській сільській раді Козівського району, де проведено прийом громадян. Такі ж зустрічі планувались і в селах Городище та Плотича, однак через поданий Тернопільською обласною державною адміністрацією позову до суду щодо заборони проведення акції «Вставай, Україно!» в Тернополі депутат змушений був відбути до обласного центру, де взяв участь у судовому засіданні як представник відповідача – Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Водночас прийом громадян у зазначених населених пунктах провів помічник-консультант депутата Володимир Рогів.

27 березня Володимир Бойко виступив у прямому ефірі на обласному телебаченні, де розповів про роботу упродовж поточного місяця.

У четвер Володимир Бойко провів прийом громадян в Підгаєцькій міській та Сільцівській сільській радах на Підгаєччині. Також проведено зустріч із головами районної ради та районної державної адміністрації, під час якої обговорено питання добудови гімназії та інші питання соціально-економічного розвитку населених пунктів району.

Загалом же під час згаданих прийомів громадян до нардепа звернулись понад 50 місцевих жителів. З окремих питань надано роз’яснення, інші ж є підставою для подання депутатських звернень та запитів.

29 березня Володимир Бойко взяв участь у пішій ході та віче в рамках всеукраїнської акції протесту «Вставай, Україно!».

\"\"