«Батьківщина» вітає звільнення Юрія Луценка і вимагає звільнити всіх політичних в’язнів, – заява партії

Звільнено Юрія Луценка. Насамперед щасливі його близькі, але, безумовно, щасливі ті тисячі і мільйони людей, які разом з ним брали участь в акціях «Україна без Кучми», «Повстань, Україно», які разом з ним, як польовим командиром Майдану, творили Помаранчеву революцію, які вже разом боролися проти режиму Януковича.

Юрій Луценко завжди був справжнім чоловіком. Останні роки у в\’язниці лише підтвердили цей незаперечний і доконаний факт. Він не зламався, як не зламалася і Юлія Тимошенко. Вони продовжили боротьбу навіть в ув\’язненні.
Сьогодні ми отримали можливість спілкуватися з ним не через грати, а очі в очі, чути його, бачити його, говорити з ним. Попереду у нас, друже, ще гора політичної роботи, яку нам треба зробити разом для звільнення всієї України та всіх політичних в\’язнів.
Від мільйонів людей, які підтримують тебе, Юлю, «Батьківщину», бажаємо тобі щастя, здоров\’я та наснаги.