«Батьківщина» вітає українців з Великодніми святами

Партія «Батьківщина» вітає з найвеличнішим християнським святом – Воскресінням Христовим! Неосяжне для розуму людського чудо змінило наш світ і дарувало кожному не лише надію на життя вічне, але й безперечну і остаточну віру в перемогу добра над злом.

Великдень – той день, коли ми замислюємось про те, що милість Господня і благодать здобуваються після багатьох випробувань, у щоденній вірі, любові до ближнього і невпинній боротьбі з несправедливістю.

Чудовий Великодній звичай – пробачати один одному образи, на відзнаку чого в цей день треба тричі «похристосуватися».

Дуже зворушливо, коли на світанку до храмів приходять родинами разом із найменшими дітьми, щоб освятити великодні крашанки і смачні паски. У такі моменти розумієш, Великдень – це ще й свято єднання із найдорожчими найріднішими людьми, які наповнюють наше життя сенсом і радістю, та із самим Господом.

У цей день, на світле свято Великодня, ми спільно молимось, щоб як і у воскреслого Христа, який відвалив тяжкий камінь і вийшов із гробу, у нас почалося Нове життя. Ми просимо, щоб наші серця знали менше болю і скорботи, наповнились світлом та щастям. Ми звертаємось до Всевишнього з проханням захистити Україну від негараздів і темних сил та дарувати надію і впевненість у майбутньому.

Партія «Батьківщина» щиро вітає українців зі святом Великодня. Ми вітаємо з Воскресінням Христовим нашого лідера Юлію Тимошенко. Нехай Господь допоможе нам всім домогтися перемоги в боротьбі за її визволення та за визволення України.

Усім нам терпіння і віри у власні сили!

Нехай у домівку прийде мир, злагода і радість!

Христос Воскрес!