Юлія Тимошенко вестиме щоденник на «Українській правді» (ФОТО)

Лідер опозиції Юлія Тимошенко вирішила вести щоденник, який оприлюднюватиметься на сторінці Інтернет-видання «Українська правда».

«Правда з-за ґрат» –  це розповідь про нечесність прокурорів і тюремників, реальна інформація про те, що  ті, хто має дотримуватися закону, роблять насправді та ховають від громадськості.

«Своїми розповідями я хочу довести суспільству, що у нас немає прокурорів, міліціонерів, суддів, захисників наших прав та нашого життя. У нас є зграя шакалів, які прикривають свої злочини  погонами та використовують свою владу для позбавлення всіх нас залишку прав», – йдеться у вступній частині щоденника лідера опозиції.

«Щоб їх нечесність була публічно очевидною, відсьогодні я починаю вести щоденник цього, з дозволу сказати, розслідування і через своїх захисників буду оприлюднювати написане. Адже суспільство має знати, хто чинить беззаконня за бюджетний рахунок та живе з цього. Відтак почну з 15 травня 2013 року…», – наголошує Юлія Тимошенко.

«Правда з-за ґрат» – це розповідь про реальні події 15-16 травня – фальшування тюремниками офіційних документів.

Свої записи лідер опозиції передаватиме через захисників.

\"\"