Володимир Бойко працював у Тернопільському районі

Впродовж 27-29 травня народний депутат України, перший заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Володимир Бойко провів 16 прийомів громадян у Тернопільському районі. Із нардепом поспілкувались понад 130 місцевих жителів.

Зокрема, Володимир Бойко відвідав Дичківську, Грабовецьку, Козівківську, Скоморохівську, Баворівську, Романівську, Ступківську, Чернелево-Руську, Смиковецьку, Байковецьку, Шляхтинецьку, Великоглибочецьку, Довжанківську, Домаморицьку, Почапинську та Драганівську сільські ради.

«Жителі Тернопільського району стурбовані ситуацією із так званою оптимізацією загальноосвітніх навчальних закладів, і ці переживання недаремні, – зазначив Володимир Бойко. – На жаль, діючій владі вигідніше фінансувати Межигір’я та правоохоронні органи, аніж освіту наших дітей».

Окрім проблеми закриття шкіл, мешканці району розповіли народному депутатові про чимало соціальних та економічних проблем, з якими їм доводиться стикатись у повсякденному житті. Серед них – фінансування галузі культури, ремонт автошляхів, недотримання графіків перевезення пасажирів, відносини із місцевими фермерами, пенсійні питання, невиплата обіцяних дотацій на велику рогату худобу.

\"\"

Варто відзначити також, що фактично кожного із тих громадян, які звернулися на прийом до Володимира Бойка, цікавила політична ситуація в Україні. Це свідчить про патріотизм та високу свідомість місцевого населення. Людей турбує посилення політичних репресій. А враховуючи останнє рішення Європейського суду з прав людини в справі лідера опозиції Юлії Тимошенко, жителі Тернопільського району порівнюють діяльність діючого антиукраїнського режиму із сталінськими переслідуваннями.