У п’ятницю, 7 червня, народні депутати України Василь Деревляний і Володимир Бойко взяли участь в засіданні Київського районного суду м. Харкова, де розглядалась одна із справ по обвинуваченню лідера опозиції Юлії Тимошенко.

Юлія Тимошенко вкотре подала клопотання про закриття кримінальної справи. Таке клопотання є цілком обґрунтованим, оскільки в 2005 році Верховний Суд України підтвердив правомірність рішення Генеральної прокуратури щодо закриття так званої справи ЄЕСУ.

– Це чергове судилище над Юлією Тимошенко, яким влада намагається зламати чи не єдину людину, яка може очолити всенародний спротив проти режиму Януковича, – зазначив Володимир Бойко. – Кати в мантіях виконують усі забаганки із Адміністрації Президента.

Крім Василя Деревляного і Володимира Бойка, участь в судовому засіданні взяли: голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Батьківщина», народний депутат України Дмитро Шлемко, голова Луганської обласної партійної організації Ірина Веригіна, голова Дніпропетровської обласної організації партії Антоніна Ульяхіна.

\"\"