Представники «Батьківщини» Тернопільщини взяли участь в презентації он-лайн проекту ОБСЄ в Україні спільно з ЦВК

В рамках проекту «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців» сьогодні, 12 червня відбулася презентація он-лайн системи навчання членів виборчих комісій.

\"\"

На запрошення представника Координатора проектів ОБСЄ в Україні, участь в даному заході взяли вісім представників Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина»: заступник голови ТОО ВО «Батьківщина» Теодозій Кухарський, голова Тернопільської обласної виборчої комісії (член партії «Батьківщина») Микола Крук, прес-секретар ТОО ВО «Батьківщина», а також члени виборчих комісій – представники партії ВО«Батьківщина» з Шумського, Тернопільського, Збаразького, Теребовлянського та Зборівського районів.

\"\" \"\"

Проект «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців» виконується Координатором проектів ОБСЄ в Україні на запит ЦВК та за підтримки Канадського агентства міжнародного розвитку і Міністерства закордонних справ Норвегії. За словами лекторів, даний проект покликаний сприяти розвитку спроможності ЦВК навчати членів виборчих комісій та підвищенню обізнаності українських виборців щодо їх законних прав та процедур у виборчому процесі.

В рамках презентації он-лайн системи «Виборчком», учасники лекції ознайомилися з новим доступним та простим методом навчання для усіх учасників виборчого процесу, членів виборчих комісій та обговорили недосконалість окремих процедур і пунктів у виборчому законодавстві України.