Стан здоров\’я Юлії Тимошенко різко погіршився

Юлія Тимошенко не може встати з ліжка, а лікарі Харківської ЦЛ не можуть діагностувати проблему.
Про це заявив захисник Тимошенко Сергій Власенко вчора, 15 червня на брифінгу.

За його словами, цю інформацію він отримав буквально кілька хвилин тому.

\”Стан здоров’я Тимошенко різко погіршився і причини цього невідомі\”,  – заявив він.

Власенко нагадав, що вчора захисники не змогли потрапити до Тимошенко, а
сьогоднішня зустріч з Квасневським і Коксом відбувалась у тюремній палаті Тимошенко.

Власенко заявив, що  захист Тимошенко буде звертатися до німецьких лікарів з проханням негайно, наскільки це можливо, прибути до України для проведення грунтовного медичного обстеження та вироблення практичних рекомендацій для її лікування.

Власенко також заявив, що Пенетенціарна служба продовжує брехати про нібито небажання Тимошенко зустрітися із захисниками.

Дочка екс-прем\’єр-міністра України Євгенія Тимошенко заявляє, що зараз потрібна негайна допомога незалежних лікарів берлінської клініки Charité для з\’ясування причин різкого погіршення стану здоров\’я Юлії Тимошенко.

\”Ми зараз звертаємося до німецьких лікарів, професора Карла Макса Айнхойпля, щоб він, якщо зможе, повернувся, оглянув маму. Ми сподіваємося, що в нього вийде, тому що це дуже небезпечна ситуація. Ми зараз перебуваємо в паніці, тому що не знаємо, що з нею відбувається, тому що не можемо до неї потрапити\”, – сказала Євгенія Тимошенко.

За її словами, вже не вперше захисники і рідні Юлії Тимошенко не отримують усієї інформації про стан її здоров\’я. \”Я, як дочка, дуже переживаю за її здоров\’я та її життя. Вона вже 20 місяців не виходить на вулицю, не бачить сонячного світла, її здоров\’я поступово погіршується. Але вона – дуже сильна людина й не показує цього, хоча для нас щодня її перебування там – викрадений день із життя\”, – додала вона.