Вітання народного депутата України, голови ТОО ВО \”Батьківщина\” Василя Деревляного

Шановні краяни!

28 червня виповниться 17 років з дня проголошення Конституції України – найважливішого документу нашої держави.

Сьогодні, коли з цим святом нас вітає Президент чи інший представник партії влади, це викликає гірку посмішку та неприховану людську агресію. І це справедливе обурення на тих, хто обманом та підкупом захопив владу в одній з найбагатших держав Європи. Фактично відсутнє місцеве самоврядування, відсутній баланс між різними гілками влади, порушені практично усі засадничі права українських громадян – це сучасна українська реальність.

Антиукраїнський режим, що узурпував владу в Україні, усіляко порушуючи Конституцію та вітчизняне законодавство, відверто нищить лідера Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Юлію Тимошенко, ігнорує інтереси малозабезпечених верств населення та інвалідів, поступово забуваючи про їх існування та свої зобов’язання перед ними. Шляхом провокацій, політичних та економічних маніпуляцій, залякування, український народ роблять нездатним відстояти законні інтереси свої та своїх нащадків.

У це світле національне свято мені хочеться звернутися до кожного політично-свідомого жителя України. Попросити кожного: не опускати рук, не дозволяти нехтувати своїми правами та свободами, не бути байдужим до долі оточуючих та держави в цілому. Ми разом, я маю на увазі не лише партію «Батьківщина», але все свідоме українське суспільство – велика сила, яка здатна не просто захищати себе, закони, Конституцію, але й раз і назавжди поставити крапку, усунувши правлячий режим від влади в Україні.

Будьмо єдиними, будьмо принциповими та незламними і з Господньою допомогою, ми обов’язково, переможемо!

Слава Україні!

Героям слава!

Народний депутат України,

Голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина»