Сьогодні виповнюється 700 днів з дня арешту Юлії Тимошенко

Лідер партії «Батьківщина», екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко вже 700 днів перебуває за гратами.

5 серпня 2011 року Юлію Тимошенко арештували і вивезли до Лук’янівського СІЗО з зали Печерського районного суду, де з 24 червня проходив розгляд сфабрикованої владою «газової» справи.

Сьогодні зранку в наметовому містечку на Хрещатику відбувся мітинг на підтримку Юлії Тимошенко.

За ініціативою Київської міської організації партії «Батьківщина» було вирішено звернутися до Юлії Тимошенко відкритим листом.

«Шановна Юліє Володимирівно!Сьогодні виповнюється 700 днів з моменту Вашого арешту. Чергова сумна й болюча дата страшної, протиправної, ганебної як для нас, так і для всієї України, події», – йдеться у листі.

«Усвідомлюючи що Ви, наш Лідер, на своїх тендітних плечах несете всю силу нелюдської ненависті владного режиму Януковича, ми кожного дня боремося за Ваше визволення. Ми виходимо під стіни кабінетів Януковича та його гоп-команди, ми розповідаємо про Вас нашим друзям з-за кордону, ми молимося за Вас! За Вашу мужність, силу волі, за Ваше здоров’я!», – наголошується у документі.

«Шановна Юліє Володимирівно! Сьогодні ми в черговий раз запевняємо Вас у нашій вірності й щирості. Ми продовжуватимемо стояти на захисті демократії та боротися з януковичами, азаровими, кірєєвими всіма можливими засобами. Лідер української опозиції, якого вони (януковичі, азарови, кірєєви) переслідують та піддають тортурам з власних політичних мотивів, має бути на свободі! Ми об’єднуємо свої зусилля в цьому політичному протистоянні!», – підкреслюється у листі.
Тернопільська обласна партійна організація приєднується до вищесказаного. Згуртовані та єдині – ми велика сила! З підтримкою українців, з Господньою допомогою, натхненні патріотизмом та незламністю нашого лідера Юлії Тимошенко – ми, обов\’язково, переможемо!