\”Батьківщина молода\” продовжує залучати молодь до спорту, пропогувати здоровий спосіб життя

Вчора, 14 липня на Центральному стадіоні в місті Бережани відбулися змагання за Кубок Бережанської молодіжної організації «Батьківщина молода».

\"\"

Участь у ньому взяли 4 команди: «Подорожник» (м. Бережани), «Флагман» (с. Слов’ятин), «Надрічне» (с. Надрічне) та «Німіров» (с. Кур’яни). Змагання відбувалися за сприяння народного депутата України Володимира Бойка.

Впродовж всього турніру футболісти змушені були грати під час сильного дощу, проте це не завадило їм отримати задоволення від змагання. Підтримати команди, не зважаючи на погану погоду, прийшли місцеві жителі.

\"\" \"\"

Як розповів Володимир Карабаник, член бюро Бережанської партійної організації ВО «Батьківщини», усі футболісти із повною самовіддачею відіграли кожен матч. «Приємно, що молодь Бережанщини бере участь у подібних турнірах. Активна позиція і наполегливість – це те, що показали юні спортсмени нам сьогодні. Хочеться, щоб у майбутньому такі змагання стали традиційними у нашому краї».

У підсумку у фіналі турніру змагалися команди «Подорожник» та «Надріччя». Перемогу і Кубок у цьому двобої здобула команда із Бережан «Подорожник», інших – нагородили грамотами та грошовими преміями.

Голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода» Ігор Дмитерко розповів, що у майбутньому такі змагання планується проводити щороку. «Подібні футбольні турніри «Батьківщина молода» проводить вже не вперше. Так, раніше такі змагання відбулися у Збаражі та Почаєві. Ми завжди раді організовувати подібні дійства, адже в той час, коли влада ніяк не заохочує українськиз спортсменів, ми намагаємось пропагувати здоровий спосіб життя та підтримати юних спортсменів».

За інформацією:  http://infoprostir.te.ua