Жителі Гусятинщини розповіли депутату про свої проблеми

Брак коштів, незадоволеність місцевою владою та перевищення посадових повноважень турбує мешканців Гусятинщини, за повідомленням Офіційного сайту Михайла Апостола.

10 липня у смт Гусятин Михайло Апостол провів прийом громадян та зустрівся з керівництвом району. На зустріч із народним обранцем прийшло чимало людей, які сподіваються на допомогу та контроль у вирішенні наболілих питань.

Так, житель із села Чабарівка Гусятинського району висловив своє незадоволення розміщенням та функціонуванням нічного розважально закладу поблизу своєї оселі. Не міг здивувати той факт, що відповідний дозвіл на діяльність закладу надала селищна рада, знехтувавши спокоєм та мирним життям сусідів згаданого вже приміщення. Таким чином, місцеві жителі, будинки яких межують із закладом, обурені бездіяльністю місцевої влади та ігноруванням їхніх скарг і пропозицій.

Незадоволені роботою місцевої влади й жителі одного з будинків у смт Гусятин.  В оселі, яка знаходиться на балансі селищної ради, «процвітає» грибок, а коштів на ремонт немає. Мешканці вказаного будинку у відчаї і попросили Михайла Апостола взяти під власний контроль цю ситуацію.

Ймовірно, виділення коштів на ремонт вищезгаданої будівлі обговорить бюджетна комісія районної ради, засідання якої відбудеться вже на початку серпня. Ще одне нагальне питання, яке буде винесено на розгляд комісії, це виділення коштів на ремонт покрівлі приміщення у с. Заремба Гусятинського району. У будинку, де протікає дахове перекриття, знаходяться одразу Будинок культури та фельдшерсько-акушерський пункт. Тому будівля, збудована ще за часів війни, потребує негайного ремонту.

Нагадаємо, що така ситуація не поодинока в районному центрі, крім того ремонту та забезпечення повноцінного функціонування потребують водопровід та сміттєпровід у смт Гусятин.

Та найбільш резонансне звернення надійшло від громади із села Крогулець. Основною вимогою місцевих мешканців є усунення з посади директора Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів села Крогулець Пелешок О. М.  За словами людей, будучи директором школи вищезгадана особа незаконно привласнила кошти, які батьки здавали на ремонт закладу. Крім того, повідомили й про ряд  інших порушень зі сторони Пелешок О. М.

Всі звернення громадян будуть опрацьовані та відправлені у відповідні інстанції для подальшого розгляду та вирішення.