Членський квиток «Батьківщини Молодої» став молодіжним європейським посвідченням

МГО «Батьківщина Молода» ввела членський квиток організації. Відтепер це сучасна пластикова картка, яка містить фото та інформацію про кожного члена організації. Одночасно картка входить до європейської мережі «The European Youth Card».

Керівництво «Батьківщини Молодої» підписало угоду з Молодіжною Європейською Картковою Асоціацією (The European Youth Card Association, EYCA) про надання Європейських молодіжних карток (The European Youth Card) членам організації.

Європейська Молодіжна Картка в усіх європейських країнах більше відома як EURO<26. Однак через зміну граничного віку (з 26-30 років)  тепер називається Jugendkarte, Carta Giovani, Carnet Joven. Кожен її власник отримує можливість користуватися знижками на проїзд, проживання, шопінг в більшості європейських країн, там де є логотип Європейської молодіжної Картки.

Для кожного молодого українця, який любить подорожувати, займається активним відпочинком – це чудова можливість отримати нові враження з більше 200 000 знижками у всіх країнах Європи, зокрема в Україні.