Як на Лановеччині визначали найсильнішу футбольну команду

29 липня в селі Вишгородок Лановецького району відбувся турнір з футболу за Кубок Лановецької молодіжної організації «Батьківщина молода».

Участь у ньому взяли 4 команди: «Колос» (м. Вербівці), «Лопушно» (с. Лопушно), «Стандарт» (с. Вишгорок) та «Нива» (с. Борщівка). Змагання відбувалися за сприяння народного депутата України Василя Деревляного.

Із вітальним словом під час відкриття турніру виступили сільський голова Вишгородка Наталя Малишко, депутат районної ради від партії «Батьківщина» Петро Лизун, голова Лановецької районної організації ТОО ВО «Батьківщина» Руслана Кушнір та голова Тернопільської ОМГО ВМГО «Батьківщина молода» Ігор Дмитерко. Вони побажали командам успіху, цікавої гри, та, звичайно, перемоги найсильнішому.

За 3-є та 4-е місця турніру змагалися команди «Колос» та «Нива». «Колос» переміг противника із рахунком 1:0, і в результаті посів передостаннє місце у змаганні.

У фіналі зустрілися «Стандарт» та «Лопушно». Гра була цікавою та захопливою, адже командам довелося здобувати першість післяматчевим забиванням пенальті. Перемогу і Кубок у цьому двобої здобула команда «Стандарт» із Вишгородка, інших – нагородили грамотами та грошовими преміями.

Голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода» Ігор Дмитерко розповів, що у майбутньому такі змагання планується проводити щороку. «Подібні футбольні турніри «Батьківщина молода» проводить вже не вперше. Так, раніше такі змагання відбулися у Збаражі, Почаєві та Бережанах.

Ми завжди раді організовувати подібні дійства, адже в той час, коли влада ніяк не заохочує українських спортсменів, ми намагаємось пропагувати здоровий спосіб життя та підтримати юних спортсменів.

Також я хочу передати вітальні слова від Василя Деревляного, завдяки якому і відбувся даний турнір. Він вдячний усім, хто долучився до організації та проведення цього змагання. Приємно, що молодь Лановеччини бере участь у подібних турнірах. Активна позиція і наполегливість – це те, що показали юні спортсмени нам сьогодні».

\"\"

\”Інформаційний простір Тернопілля\”