Після звернення Володимира Бойка казначейська служба оплатила платіжні доручення органів місцевого самоврядування (документ)

Недолуга робота Кабінету Міністрів України призвела до збільшення дефіциту бюджету та неможливості оплати значної частини фінансових зобов’язань сільських, селищних та міських рад.

У зв’язку із цим перший заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», народний депутат України Володимир Бойко звернувся до керівництва Державної казначейської служби з вимогою негайного виконання Головним управлінням ДКС у Тернопільській області платіжних доручень розпорядників бюджетних коштів органів місцевого самоврядування. Для прикладу нардеп навів ряд непроплачених коштів за платіжками Тернопільської та Бережанської міських, Великобірківської селищної та Байковецької сільської рад.

Відповідно до листа, отриманого у відповідь на депутатське звернення, органами Державної казначейської служби в повному обсязі погашені зобов’язання Бережанської міської (164441,10 грн), Великобірківської селищної (21000,00 грн) та Байковецької сільської рад.

Щодо погашення бюджетних фінансових зобов’язань розпорядників бюджетних коштів міста Тернополя, то в повному обсязі оплачено витрати, зазначені у зверненні нардепа Відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради (191723,45 грн), Управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради (158873,06 грн), Управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради (4000,00 грн) та безпосередньо Тернопільської міської ради (125521,50 грн). Також частково оплачено витрати Управління освіти і науки Тернопільської міської ради (116732,99 грн із 139512,99 грн), Управління соціальної політики Тернопільської міської ради (95309,05 грн із 98309,13 грн), Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради (22662,44 грн із 23513,46 грн), Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради (1854603,50 грн із 2166625,47 грн).

Володимир Бойко і надалі стежитиме за вчасним виконанням казначейськими органами бюджетних фінансових зобов’язань органів місцевого самоврядування.

\"\"