Після втручання Володимира Бойка на Зборівщині ліквідують сміттєзвалище біля водонапірної башти

Під час прийому громадян у селі Присівці Зборівського району 18 липня 2013 року до народного депутата України Володимира Бойка звернулись місцеві жителі з приводу незаконного облаштування сміттєзвалища поблизу водонапірної башти.

Реагуючи на заяву виборців, представник «Батьківщини» направив ряд депутатських звернень до органів державної влади.

Після цього Державна екологічна інспекція у Тернопільській області встановила, що сміттєзвалище на території колишнього колгоспного двору в селі Присівці Зборівського району розташоване на відстані 70 метрів від діючої експлуатаційної свердловини. Враховуючи те, що пунктом 7 Постанови Кабінету Міністрів України №2024 від 18.12.1998 року забороняється забруднення територій зон санітарної охорони підземних джерел водопостачання, Млиновецькій сільській раді видано припис про ліквідацію сміттєзвалища. Виконати необхідні роботи повинні до 17 вересня 2013 року.

\"\"