За сприяння Василя Деревляного, активісти «Батьківщини молодої» з Тернопільщини взяли участь у Всеукраїнському таборуванні під Каневом

16-18 серпня 2013 року на березі Канівського водосховища активісти Батьківщини Молодої з усіх куточків України взяли участь у Всеукраїнському таборуванні «Канів-2013. Великі українці».

\"\"

Тернопільщину під Каневом представили активісти «Батьківщини молодої» з Зборівського, Збаразького, Підволочиського районів та міста Тернополя.

Молоді люди повернулися додому з позитивними враженнями, новим корисним досвідом та знайомствами.

«Ці декілька днів під Каневом стануть незабутніми для кожного з нас. Окрім прекрасного відпочинку, ми знайшли нових друзів, однодумців. Нам вдалося поспілкуватися з кумирами, відомими людьми та почерпнути чимало цікавої та важливої інформації. Подібні заходи ще більше гуртують людей, які мають спільну ідею та мету: краще майбутнє для України. «Батьківщина молода» об’єднує молодих патріотів», – підкреслив голова Зборівської районної МГО ВМГО «Батьківщина молода» Назар Богач.

В свою чергу, голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода» Ігор Дмитерко висловив слова вдячності народному депутатові, голові ТОО ВО «Батьківщина» Василеві Деревляному за фінансову допомогу в організації цієї поїздки. Кошти, надані народним депутатом, були використані на дорогу і побутові потреби під час поїздки та перебування під Каневом представників «Батьківщини молодої» з Тернопільщини.