Партійна організація ТОО ВО «Батьківщина» вітає свого лідера Василя Деревляного з Днем народження

Символічно, що у великі національні свята народжуються справжні патріоти своєї Батьківщини.

В сучасній Україні поняття патріотизму для багатьох загубило своє істинне значення, адже не кожен, хто говорить чистою українською мовою, носить вишиванку та на публіку зізнається у своїй безмежній любові до України – є патріотом. Але, що таке справжній патріотизм ми ще не забули, завдяки окремим людям, які власними вчинками, поведінкою, нам доводять, що Україна, рідний край для них понад усе.

На щастя, однією з таких людей є лідер партії ВО «Батьківщина» – Юлія Тимошенко, а іншою – голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

Чесність, порядність, ідейність, принциповість та відданість своїй партійній родині – це ті риси Василя Тимофійовича, які згуртували партійну організацію, зробили її монолітною, найбільшою та найсильнішою в області.

Саме завдяки Вам, Василю Тимофійович, за вашим прикладом, вся наша партійна команда всю свою роботу спрямовує на захист прав та інтересів жителів Тернопільської області, для кращого майбутнього Тернопільщини та України.

На жаль, в нашій силі часто прагнуть знайти прихисток слабші люди, котрі лише з часом проявляють свою слабкість, оскільки не в силі винести тиску влади та (чи) вгамувати власні, часто, невиправдані амбіції.

Кажуть: «Зрадництва відбуваються найчастіше не за обдуманого наміру, а через брак розуму та слабкість характеру!». Прикро, але це дійсно так.

Ми зичимо Вам, Василю Тимофійович ще більше сил та терпіння.

Шлях, який Ви вибрали не простий, але це шлях істинних патріотів, шлях до європейського, кращого майбутнього України. Не всім по силах така дорога, але ми з Вами на цьому переможному шляху!

Козацького Вами здоров’я, успіхів, сімейного затишку та Господнього Благословення!