«Батьківщина» відзначила національні свята у Тернополі (фоторепортаж)

Представники Тернопільської обласної та міської партійних організацій ВО «Батьківщина» взяли участь у святкуваннях Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

У барвистих вишиванках, під майоріння жовто-блакитних, червоно-чорних та прапорів з символікою партійної організації «Батьківщина», активісти долучилися до урочистостей з нагоди національних свят у суботу, 24 серпня.

За словами народного депутата України, голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василя Деревляного, День Незалежності України, День Державного Прапора – це насправді величні свята для всієї української нації.

«Здобуття незалежності України – неоціненне досягнення, адже як можна оцінити вчинки людей, що у найвідповідальніші історичні моменти, віддали свої життя, жертвували волею, заради волі та незалежності рідної Батьківщини. Воля та незалежність – це не просто слова, вони є наріжним каменем існування та розвитку держави, невід\’ємним атрибутом для нормального існування не лише суспільства, але й людини зокрема», – переконаний народний депутат.

«Забираючи в лідера опозиції Юлії Тимошенко волю, а в нації незалежність, антиукраїнський режим Януковича вважає, що закріпить свої позиції, стане сильнішим. Але такими діями, вони самі поступово стають невільниками, невільниками власного страху та ганьби. Колись наш лідер Юлія Володимирівна сказали, що добро завжди перемагає зло, а промені світло обов’язково пробивають темряву. Це щира правда. В єдності та з Господньою допомогою, ми захистимо Незалежність нашої держави, здобудемо її волю!», – наголосив Василь Деревляний.

На чолі з головою Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина» Андрієм Артимовичем, партійний актив взяв участь в покладанні квітів до пам’ятників видатних постатей, Героїв України.

«Тисячоліттями українці борються за свою незалежність, тисячоліттями на цій землі ллється кров героїв та невинних. Що ж спонукає людей до цієї героїчної боротьби? Почуття власної гідності, неприйняття злочинного режиму, бажання вільно молитися Богу рідною мовою – це те, що притаманне справжнім українцям і, що спонукає їх триматися воєдино. День Державного прапора – це свято, коли патріотично налаштоване суспільство показує усій світовій спільноті, що українці прагнули, прагнуть і завжди будуть прагнути ідейного єднання навколо єдиної мети.

Сьогодні наш народ вкотре засвідчує, що Україна твердо і вірно обрала шлях розбудови власної незалежної держави», – прокоментував голова Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина» Андрій Артимович.

Нагадаємо, що опозиційні політичні сили у Тернополі відзначали національні свята окремо від обласної адміністрації на знак протесту проти політики та беззаконня правлячого режиму на місцях та в Україні.

\"\"