Дорогі тернополяни!

Щиро вітаю Вас зі святом Успіння Пресвятої Богородиці, яке є особливим для усіх нас.

\"\"

Вірю, що Матінка Господня опікується всіма тернополянами, адже саме в День її чудотворного Успіння,  ми святкуємо День нашого міста Тернополя.

Сьогодні, повертаючись в історію, в минуле, аналізуємо, який непростий шлях пройшли жителі Тернополя від початку заснування міста. На шляху його становлення та розбудови, наші попередники зазнали: ополячення, рабство, русифікацю, переслідування, переселення… Це не випадково випало на їх долю. Я переконаний, що подібні труднощі та випробування мали стати не продовженням історії Тернополя, а безцінним уроком. Уроком, що навчить нас не бути байдужими, а бути сильними та єдиними, щоб завжди відстоювати рідне місто, пишатися своїм краєм, поважати краян.

Зараз саме той час, коли наше покоління має бути активним та наполегливим, адже владний режим відверто демонструє  свою неповагу та абсолютну байдужість до долі Тернополя та Тернопільщини. Але наша доля в наших руках!

Я щиро зичу усім тернополянам Господньої опіки, міцного здоров’я, нових досягнень та перемог, сімейного затишку!

А також віри та єдності, заради кращого майбутнього Тернополя, Тернопільщини та України!

З повагою,

Народний депутат України,

Голова ТОО ВО «Батьківщина»

Василь Деревляний