Представники «Батьківщини» долучилися до пішої прощі «Стежками Патріарха»

В суботу, 31 серпня представники Тернопільської обласної, міської та Козівської районної організацій ВО «Батьківщина», а також, активісти «Батьківщини молодої» взяли участь у пішій ході з с. Заздрості до Марійського духовного центру у Зарваниці.

Молоді люди, серед який: учні, студенти, вчителі, пройшли понад 22 кілометри хресною дорогою в рамках прощі «Стежками Патріарха». Дана проща була присвячена початку навчального року, а також 21-річчю від днів перепоховання Патріарха УГКЦ Йосифа Сліпого.

Зупиняючись біля стацій хресної ходи, учасники прощі молилися також кожен у своєму наміренні. Партійці «Батьківщини» просили волі та здоров’я для свого лідера Юлії Тимошенко, єдності партійної родини, кращої долі для краю та України, а також, здоров’я для себе, своїх близьких та рідних і миру в своїх сім’ях.

Прочани від «Батьківщини» щиро вдячні організаторам такого чудового духовного заходу – християнському Колегіуму для дівчат \”Знамення\”, а зокрема, його директору пані Анні Зварич та отцеві Зеновію, що очолили цю прощу.