Володимир Бойко долучився до проведення Фестивалю стрілецької та повстанської пісні «Дзвони Лисоні»

У неділю, 15 вересня, відбувся восьмий Фестиваль стрілецької та повстанської пісні «Дзвони Лисоні». За сприяння народного депутата України, першого заступника голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Володимира Бойка на фестивалі виступили артисти театру «Шарж» із Закарпаття.

За словами депутата, проведення фестивалю має важливе значення для збереження правдивої української історії, яка передається майбутнім поколінням, в тому числі і через пісні.

«На жаль, антиукраїнська влада пробує змінити нашу історію, переписуючи підручники для школярів та викидаючи із них героїчні подвиги борців за волю України», – каже Володимир Бойко.

Представник «Батьківщини» переконаний, що героїзм січових стрільців, які віддали життя в бої на Лисоні, передає заклик сучасному поколінню не розчаровуватись, не зраджувати та не продаватись, а до останнього подиху боронити Україну.

\"\"