Юлія Тимошенко: «Я осмислювала, якою мусить бути успішна Українська держава… зараз вже розумію, як це зробити»

Лідер опозиції Юлія Тимошенко в інтерв‘ю українському Інтернет-виданню «Українська правда» розповіла, що під час незаконного ув‘язнення вона продовжувала займатися політикою – працювала над процесом об‘єднання опозиції, вела широку міжнародну комунікацію, організовувала об‘єднавчий процес демократичних партій та розробляла програмну платформу.

«Останні два роки я намагалася діяти так, як це було можливо. Працювала над об’єднанням опозиції перед останніми парламентськими виборами, вела широку міжнародну комунікацію, організовувала об’єднавчий процес демократичних партій, готувала для цього об’єднання програмну платформу, координувала роботу команд, які ініціюють антикорупційні розслідування проти правлячої \”Сім’ї\” та її сателітів у тих країнах, де проходять та осідають їх тіньові фінансові потоки», – повідомила Юлія Тимошенко.

В інтерв‘ю лідер опозиції наголосила, що  вже  знає, як «змінити хибний шлях української політики» оскільки щодня «осмислювала, якою мусить бути сучасна, успішна Українська держава».

«Зараз я вже розумію, як це зробити», – наголосила вона.

Юлія Тимошенко зізналася, що «в’язниця – це інший, потойбічний світ», яка  перепрограмовує людей.

«В’язниця переплавляє, перепрограмовує людей. Всіх по-різному, але цей процес нікого не оминає. В’язниця виховує мінімалізм, лаконічність та вивертає з кожної твоєї клітини ту справжність, яка притаманна людині від народження, але трагічно втрачається з роками під тиском життєвих обставин», – повідомила екс-прем‘єр-міністр.

Це перше за півтора роки інтерв‘ю Юлії Тимошенко  українським ЗМІ.