Для Італії Юлія Тимошенко є уособленням демократичної України, – голова комітету Сенату

Голова Комітету у закордонних справах Сенату Італії П\’єр Фердінандо Касіні висловив свою підтримку і солідарність лідеру опозиції Юлії Тимошенко.

Про це він заявив під час зустрічі з донькою Юлії Тимошенко Євгенією в Італії.

\”Ми підтримуємо підписання Угоди про асоціацію між ЄС та Україною під час саміту Східного партнерства у Вільнюсі за умови вчасного виконання відповідних критеріїв. Вирішення питання політично-мотивованих вироків та справи Юлії Тимошенко є ключовим\”, – наголосив він.

\”Для Італії Юлія Тимошенко є уособленням демократичної європейської України. Я висловлюю їй нашу повну підтримку та солідарність\”, – сказав політик.

У свою чергу Євгенія Тимошенко повідомила П\’єру Фердінандо Касіні про стан справ щодо її матері та висловила вдячність за підтримку.

Як відомо, Євгенія Тимошенко і заступник голови партії «Батьківщина», голова Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Григорій Немиря взяли участь у щорічних зборах італійської партії Союз християнських та центристських демократів та провели низку робочих зустрічей з італійськими політиками.