Дорогі вчителі, викладачі, вихователі!

Наближається свято для людей відповідальної, необхідної професії.
Свято тих, хто відкрив у кожному з нас вміння, прагнення, таланти, розкрив красу рідної країни, велич її історії, навчив усім чеснотам життя.

\"\"

Ваша праця заслуговує безмежної пошани та вдячності і не лише від учнів, їх батьків, але й від керівництва держави. Адже саме від влади залежить оцінка Вашої жертовності, яку Ви щоденно кладете на вівтар освіченого, прогресивного майбутнього України. На жаль, чинний правлячий режим не в змозі збагнути та оцінити ваші заслуги достойно.

Будучи Главою Уряду Україна, Юлія Тимошенко робила все для того, щоб ваші старання були оцінені, щоб люди шанували Ваше служіння обраній професії, щоб при зустрічі низько Вам кланялися і дякували за велику життєву науку. Переконаний, що саме на таке ставлення заслуговує професія вчителя, викладача, вихователя.

Щиро зичу Вам міцного здоров’я, терпіння, невичерпних творчих сил, щастя і довгої людської пам’яті.

Нехай високе покликання і життєва мудрість додає Вам наснаги у Вашій благородній місії навчати і виховувати нове покоління українців.

З повагою,

Народний депутат України,

Голова ТОО ВО «Батьківщина»

Василь Деревляний