Понад 80 тисяч підписів тернополян та жителів області зібрано на підтримку Юлії Тимошенко

Тернопільська міська організація партії «ВО «Батьківщина» станом на 1 жовтня зібрала понад 19 тис. підписів громадян України під зверненням до Європейського суду з прав людини у справі за скаргою Юлії Тимошенко.

У зверненні йдеться про те, що «Юлія Тимошенко була, є і надалі залишатиметься головним політичним опонентом Януковича. Її кримінальне переслідування та ув\’язнення Янукович розглядає як спосіб не допустити її до участі у виборах глави держави. Це порушує права не лише Юлії Тимошенко, але й мільйонів її співвітчизників, які позбавляються можливості проголосувати за свого кандидата».

Тернопільська міська організація партії «ВО «Батьківщина» висловлює щиру подяку всім небайдужим громадянам, які долучилися до збору підписів, а також тим, які підписалися та відкрито заявили про свою непохитну позицію.

Нагадаємо, що 31 липня 2013 року набрало чинності рішення Європейського суду з прав людини, «яким визнано, що Юлія Тимошенко була незаконно арештована і незаконно ув’язнена».

Загальна кількість підписів, що поставили жителі Тернопільської області на підтримку Юлії Тимошенко – 80 100.