«Зробити відповідальний вчинок: звільнити Ю.В. Тимошенко», – звернулася до Президента Зборівська районна рада

Зборівська районна рада, за ініціативи фракції «Батьківщина», прийняла звернення до Верховної Ради, Президента та Прем’єр-міністра України.

У зверненні щодо підтримки євроінтеграційних прагнень України, депутати звернулися з рядом вимог до вищого керівництва держави. Зокрема: «… найперше зробити відповідальний вчинок: звільнити Ю.В. Тимошенко та припинити вибіркове правосуддя в Україні, а також активізувати діяльність щодо прийняття регуляторних актів держави, спрямованих на адаптацію законодавства України до законодавства Європейського Союзу…, які дозволять підписати Угоду про асоціацію», – йдеться у рішенні сесії Зборівської районної ради, засідання якої відбулося сьогодні, 10 жовтня.

\"\" \"\"

Інше звернення, прийняте сьогодні, двадцять шостою сесією Зборівської районної ради, піднімається у її стінах уже вдруге. За клопотанням керівника фракції «Батьківщина» у Зборівській районній раді, сесія вкотре розглянула та прийняла рішення «Про звернення депутатів Зборівської районної ради шостого скликання до Верховної Ради України щодо розгляду та прийняття проекту Закону «Про порядок імпічменту Президента України».

\"\" \"\" \"\"