Заява Тернопільська міської організації ВО \”Батьківщина\”

Тернопільська міська організація партії «ВО «Батьківщина» щиро вітає усіх краян із прийдешнім великим святом Покрови Пресвятої Богородиці, яка завжди була та залишається покровителькою та заступницею українського народу.

Наголошуємо на тому, що партійна організація НІКОЛИ не використовувала релігійних свят для здобуття політичних девідентів і негативно ставиться до таких дій.

Але один із екс-мерів нашого міста, використовуючи своїх «прислужників», закликають жителів міста на мітинг у День Покрови Пресвятої Богородиці, тим самим створюють умови для дестабілізації опозиційних політичних сил у нашому місті, пдігрують діючому владному режиму.

Тернопільська міська організація партії «ВО «Батьківщина» різко засуджує дії таких людей та вважає їх не припустимими. Ми закликаємо членів партії ВО \”Батьківщина\” не піддаватися на провокаційні заклики і не брати участь в мітингах під час такого величного релігійного свята. Переконані, що в році є достатньо днів для проведення мітингів та акцій протесту.

Вважаємо спільною та найголовнішою метою єднання усіх опозиційних політичних сил заради звільнення з ув’язнення лідера партії «ВО «Батьківщина» Тимошенко Ю.В. та повалення злочинного режиму. Тільки спільними зусиллями та плідною працею нам вдасться досягти мети.

З повагою,

Голова Тернопільська міської організації