Дорогі українці!

Вітаю Вас з одним з найдавніших християнських свят – Покровом Пресвятої Богородиці.

Від часів Хрещення Київської Русі і до наших днів це свято духовно об’єднує нашу націю, живить її вірою у повсякчасне заступництво Матінки Божої.

У світлий день Покрови Пречистої Богородиці, яка українцями завжди вважалася покровителькою відзначаємо національні свята – День козацтва та День Української повстанської армії.

Національно-культурне відодження великою мірою живиться традиціями славної козацької доби та відвагою пори національної боротьби. Завдяки опіці Пресвятої Богородиці, завдяки жертовності славних прадідів, Україна піднялася з колін, здобула незалежність, але на цьому боротьба не закінчилася.

Сьогодні, об’єднавши зусилля політиків та громадськості, маємо виконати свою роль, своє завдання перед Батьківщиною: вступ України до Європейського Союзу. Вірю, що не зважаючи на пасивність у вирішенні цього питання правлячого режиму в Україні, нам на чолі з істинним лідером опозиції Юлею Тимошенко вдасться досягти європейського життя для українців.

Тож щиро зичу усім нам козацького здоров’я, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля світової слави України та процвітання українців.

Слава Пречистій Діві Марії!

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою,

Народний депутат України,