На другорядних Інтернет-сайтах розміщена нова хвиля фальшивок, – прес-служба «Батьківщини»

Другорядні Інтернет-сайти знову розпочали масову публікацію фальшивих листів та інтерв’ю, які нібито належать Юлії Тимошенко та її найближчому оточенню.

Про це попереджає прес-служба «Батьківщини».

«Так, днями в мережі з’явилася ціла пачка підробних листів нібито від Юлії Тимошенко, підкріплених фальшивими коментарями нібито її захисника Сергія Власенка. Крім того, були вигадані і опубліковані «свіжі» заяви Юлії Тимошенко щодо її лікування за кордоном, нібито оприлюднені її адвокатом Олександром Плахотнюком, який насправді не відвідував лідера опозиції упродовж останнього місяця», – йдеться в повідомленні.

«Прес-служба «Батьківщини» ще раз звертає увагу журналістів на те, що достовірна інформація щодо Юлії Тимошенко публікується на офіційному сайті партії. Просимо вас у разі сумнівів звірятися із сайтом та звертатися до прес-служби, а також не користуватися неперевіреною інформацією з так званих «зливних бачків»», – підкреслено в заяві.