Обласна рада підтримала звернення до керівництва держави про звільнення Юлії Тмошенко та про підтримку євроінтеграційних прагнень України

Вчора, 12 листопада під час сесійного засідання Тернопільської обласної ради були підтримані звернення до Президента України щодо помилування та звільнення від тюремного ув’язнення Юлії Тимошенко, до Президента України Януковича В.Ф., Голови Верховної Ради України Рибака В.В.,Прем’єр-міністра України Азарова М.Я.щодо підтримки євроінтеграційних прагнень України.

Нагадаємо, що звернення подібного змісту ініціювали в Тернопільській області депутатські фракції \”Батьківщина\” у районних та міських радах краю. На даний час вони прийняті Зборівською районною та міською, Монастириською, Підгаєцькою районною та міською, Бережанською районною, Борщівською міською, Підволочиською районною, Чортківською районною радами.

Тернопільська обласна організація ВО \”Батьківщина\” висловлює вдячність депутатам Тернопільської обласної ради, які підтримали нашого лідера – лідера опозиції України Юлію Тимошенко та європейське майбутнє України.