Народний депутат пояснив причину своєї відсутності на кількох сесійних засіданнях за цей парламентський рік

За словами народного депутата Василя Деревляного, жодного дня сесії він не витратив на відпочинок чи особисті справи. Всі декілька днів своєї відсутності на робочому місці, політик пояснив перебуванням у Харкові.

«В групі народних депутатів від нашої політичної сили, ми їздили підтримати Юлії Тимошенко у Харківській лікарні, а також до Качанівської колонії, де відбуває ув’язнення наш лідер, брали участь в мирних акціях протесту. Наші візити були зумовлені тиском, фізичними знущаннями та погіршенням стану здоров’я Юлії Володимирівни, яку цілеспрямовано та аморально нищить правлячих режим Януковича. Переконаний, що наша участь як народних депутатів у захисті, відстоюванні прав невинної людини, лідера опозиції України Юлії Тимошенко є поважною причиною відсутності на робочому місці протягом декількох днів», – резюмував народний депутат Василь Деревляний.

За інформацією інтернет-сайту «Тернопільський тиждень»