Режим Януковича влаштував чергову провокацію проти опозиції із залученням політичних запроданців, – заява

Всеукраїнське об’єднання \”Батьківщина\” заявляє, що сьогодні, на фоні цинічно і ганебно провалених у парламенті євроінтеграційних законів, влада влаштувала провокацію, видавши так звану заяву начебто Хмельницької обласної партійної організації про недовіру лідерам партії і опозиції в цілому.

Про це говориться у розповсюдженій заяві Центрального штабу партії \”Батьківщина\”.

\”Ми категорично заявляємо, що обласна партійна організація Хмельниччини жодних подібних заяв не ухвалювала, а той псевдо-документ, який був закинутий у засоби масової інформації, є нічим іншим, як спробою влади із залученням політичних банкрутів, давно виключених з лав партії за зраду, відволікти увагу народу України від \”чорного четверга\”, коли на історичному шансові країни приєднатися до сім‘ї європейських народів режим Януковича фактично поставив крапку\”, – говориться у заяві.

У \”Батьківщині\” наголосили, що \”влада недаремно обрала у якості підписантів тих, хто давно зрадив і Юлію Тимошенко, і опозицію, і народ України\”.

\”Найбільший цинізм полягає у тому, що у момент, коли вирішується доля країни, коли опозиція погоджується на будь-які компроміси для підписання Угоди про Асоціацію, коли з останніх сил тримаються редути для звільнення Юлії Тимошенко, політичні нікчеми за наказом влади завдають свого удару. Це позиція політичних Іуд і запроданців\”, – сказано у заяві політсили.

У \”Батьківщині\” також заявили, що частина підписів під так званим зверненням була сфальшована.

Партія \”Батьківщина\” звертається до українського суспільства і до засобів масової інформації із закликом не піддаватися на провокації і розрізняти праведну боротьбу за Україну і цинічні чорні технології збанкрутілої влади.