Комітет з питань культури і духовності підтримав проект Постанови Володимира Бойка та Василя Деревляного про святкування 550-ї річниці з часу першої писемної згадки про місто Підгайці

В середу, 20 листопада, Комітет з питань культури і духовності на своєму засіданні 20 листопада 2013 року (Протокол № 19) розглянув проект Постанови про святкування 550-ї річниці з часу першої писемної згадки про місто Підгайці Тернопільської області (реєстр. № 3550), поданий народними депутатами України В. Бойком, В. Деревляним.

Про це повідомив народний депутат України Володимир Бойко.

Народні депутати України – члени Комітету одноголосно підтримали ідею відзначення на державному рівні 550-ї річниці з часу першої писемної згадки про місто Підгайці Тернопільської області.

За наслідками розгляду Комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений вище проект Постанови за основу і в цілому.

Співдоповідачем від Комітету на пленарному засіданні Верховної Ради України визначено Голову Комітету Кириленка В’ячеслава Анатолійовича.