«Батьківщина» у Підволочиську допомагала св.Миколаєві

19 грудня 2013 року відбулася традиційна благодійнаакція «Миколай про тебе не забуде», започаткована Підволочиською районною організацією ВО «Батьківщина» за ініціативи голови партії та депутата Підволочиської районної ради Скуйбіди Миколи Михайловича. На протязі місяця у всіх торгових закладах Підволочиська стояли банки для збору коштів дітям, які потребують додаткової уваги: інвалідам, сиротам, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям.

Неможливо передати радість та настрій дітей, в той час коли до них завітав святий Миколай та миле ангелятко. Усміхнені обличчя малюків не могли не залишити слід в душі тих людей, які приймали участь в передачі подарунків.

«Щиросердечно дякуємо усім жителям Підволочищини, які відгукнулися і зробили свій внесок для проведення цієї благодійної справи. Не дивлячись на важке матеріальне становище в районі, місцеві жителі не оминули своєю увагою потребуючих малюків. Окремо слова вдячності адресуємо представникам нашої Підволочиської МГО «Батьківщина молода», які допомогли в організації акції та створили справжнє свято з Миколаєм та ангеликами для потребуючих дітей», – розповів голова Під волочиської РО ВО «Батьківщина». DSCN4131 DSCN4168 DSCN4178

DSCN4128