Василь Деревляний: На добро завжди відповідають добром

Жителі села Стегниківці Тернопільського району  передали на головний Майдан України дві тисячі подаруночків доДня св. Миколая. У подарункових пакетах знаходилося печиво в вигляді «Миколайчиків» та красиві листівки з теплими вітаннями та словами підтримки.

_20131220_15523504

DSC01344Партійці ВО «Батьківщина» з Збаразького району Юрій Галенда з сином Максимом та з Назар Богач з Зборівщини, які постійно чергують біля намету Тернопільської області,  вчора 19 грудня роздали всі подарунки присутнім на Майдані.

Процес роздачі подарунків організував народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний, який увесь свій вільний від парламентської роботи час проводить на Майдані з мітингувальниками.

IMG_2461«Я бачив з якою приємністю люди отримували ці подарунки. І чесно кажучи, найважливішим для учасників Майдану був сам прояв уваги та підтримки в такий святковий день. Я запевняю стегниківців, що всі до одного пакунки роздані. Всі, хто отримав подарунки та я від себе щиро дякуємо жителям села Стегниківці за їх увагу та турботу. Зичу, щоб святий Миколай щедро винагородив кожного, хто долучився до організації такої чудової акції. Закликаю всіх краян, особливо в цей передсвятковий час бути милосерднішими та добрішими, адже на добро завжди відповідають добром. Впевнений, що Господь благословить кожного учасника Майдану, кожного українця, який долучається до процесу становлення демократичної, європейської та процвітаючої Української держави», – наголосив Василь Деревляний. DSC01378 DSC01372 DSC01371-2

DSC01366 DSC01358 DSC01347