Володимир Бойко: Кобзарівську школу на Зборівщині почнуть добудовувати

В наступному році виділять кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації Кобзарівської ЗОШ. Про це повідомив народний депутат України Володимир Бойко.

Як свідчить лист голови облдержадміністрації у відповідь на депутатське звернення представника Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», для виготовлення оновленої проектно-кошторисної документації необхідно 90 тисяч гривень. Станом на сьогоднішній день вже залучено 15 тисяч гривень спонсорських коштів, решту буде передбачено у районному бюджеті на 2014 рік.

Довідково. Будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с Кобзарівка Зборівського району було розпочато у 1987 році без проектно-кошторисної документації. У 1990 році роботи було припинено. На сьогодні будова збережена та законсервована, знаходиться у задовільному стані. Оскільки три старі корпуси школи не забезпечують необхідних умов для організації навчально-виховного процесу, а також відсутність у селі дошкільного навчального закладу планується спорудити навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад».

Питання добудови школи в селі Кобзарівка Зборівського району Володимир Бойко порушив після звернення місцевих жителів під час виїзного особистого прийому громадян.