Доля української нації вирішується в Києві, – народний депутат

Сьогодні, 5 грудня народний депутат України, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний  виступив на Майдані та під ОДА у Тернополі.

IMG_3945

Політик вперше від неділі, 1 грудня залишив столичний Євромайдан, щоб підтримати своїх краян та закликати їх до боротьби.

«Я хочу запевнити кожного з Вас, що людей, які виходять на мирні акції протесту в Україні не меншає. Ані погодні умови, ані залякування чи вичікування влади нічого не змінюють у настроях свідомих українців. Всі ми і в Києві, і в Тернополі прекрасно розуміємо, що в єдності наша сила. Ми маємо спільну мету: повалення правлячого режиму – відставка Президента, Уряду, перевибори президентські, парламентські та на місцях, притягнення до відповідальності винних у кривавих побоїщах 30 листопада на Майдані у Києві та воля для українського лідера Юлії Тимошенко. Ми свідомі того, що наша перемога – це європейське майбутнє для наших дітей, нашої держави», – підкреслив  народний депутат.

IMG_3953

Василь Деревляний закликав тернополян та жителів області нічого не боятися, бо час боятися владі як центральній, так і виконавчій на місцях.

«Я прошу кожного жителя області, кого сьогодні залякує цей режим, шантажує не боятися, звертатися у своїх проблемах до моєї громадської приймальні, до представництв партії «Батьківщини» в районах області. Ми зробимо все, щоб захистити вас», – наголосив народний депутат.

IMG_3981

Він запропонував раз і назавжди очистити Тернопільську область від Партії регіонів.

«За ініціативи фракцій «Батьківщина», «Свобода» та Удару більшість районних рад на Тернопільщині вже прийняли рішення з вимогами відставки Президента, Уряду, перевиборів парламенту. Але крім того, є вже й декілька райрад, які рішенням сесії оголосили територію свого району вільною від Януковича. Я переконаний, що невдовзі вся Тернопільщина, а згодом і Україна стане вільною від Януковича та його режиму. Також, пропоную прізвища всіх депутатів, які ще не покинули лав цього бандитського угрупування під назвою ПР, оприлюднити просто на цьому Майдані», – запропонував Василь Деревляний. Його пропозицію багатотисячний мітинг підтримав схвальними вигуками.

IMG_3999

Політик закликав жителів Тернопільщини їхати до Києва, адже саме там вирішується доля України.

«Сьогодні ми – політики, депутати прийшли, щоб заявити, що ми єдині з Вами. Українці вже обрали для себе європейський шлях розвитку нашої держави, але лише спільними зусиллями, ми в змозі подолати цей бандитський режим Януковича. Я закликаю підприємців фінансово підтримати, а всіх, хто фізично може – їхати до Києва, адже саме там вирішується доля української нації», – резюмував голова ТОО ВО «Батьківщина».