«Жінки Батьківщини» прийшли на допомогу святому Миколаєві

Сьогодні, 19 грудня представники Тернопільської обласної організації ВГО «Жінки Батьківщини» прийшли на допомогу святому Миколаєві – з подарунками завітали до Тернопільського обласного спеціалізованого дитячого будинку «Малятко». На даний час в дитбудинку проживає та виховується 27 малюків до 6 років.

Щоб саме потрібно діткам, напередодні, голова ТОО ВГО «Жінки Батьківщина» Валентина Лобода поцікавилася у головного лікаря сиротинцю.

Махрові рушнички, кухонний посуд для приготування їжі вихованцям, підгузки та солодкі подарунки сьогодні доставили до дитбудинку представники громадської організації на чолі з Валентиною Федорівною.

«Наші жінки добровільно долучилися до збору коштів на допомогу цим малюкам. Мені приємно зазначити й те, що значну частину з суми, витраченої на необхідні речі, було надана народним депутатом, головою Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василем Деревляним. Сподіваюся, що наші подарунки покращать побут та настрій цих дітей, а святий Миколай дарує їм здоров’я, щастя та добру долю», – наголосила Валентина Лобода.

19.12.13 010 19.12.13 011