Майдан запрошує українців разом відсвяткувати Новий рік

Євромайдан запрошує всіх киян та гостей столиці провести новорічні та різдвяні свята на Майдані Незалежності, який є територією свободи та творчості, облаштованої самими українцями.

Євромайдан сьогодні є не лише територією протесту, але й територією української культури та митців, територією освіти та креативним простором.

На території Майдану виникли та функціонують різноманітні самоорганізовані мистецькі та освітні майданчики. Зокрема,

– Відкритий університет, де щодня з 16.00 всі бажаючі можуть прослухати лекції від провідних експертів на теми політичної та громадянської освіти (за головною сценою з боку Лядських воріт)

– Відкритий кінозал (з 20.00), де українці можуть переглянути унікальні документальні фільми, в тому числі і фільм “Відкритий доступ” про резиденцію Межигір’я як ілюстрацію корупції української влади

– Курси англійської мови (щоденно в 16.00 в Будинку профспілок)

– Художня фотовиставка ( барикада з боку Європейської площі)

– Шахові турніри ( Будинок архітектора)

– Концерти українських виконавців (щовечора на головній сцені) та дитячих колективів та багато іншого.

На Новий рік Євромайдан готує для українців чимало сюрпризів, серед яких концерти культових виконавців, вертепи від кращих колективів та унікальна акція “Запали весь світ”.

Всеукраїнська зустріч Нового року на Майдані розпочнеться з першої зірки.

Євромайдан дякує киянам за підтримку, яку ми відчуваємо щодня, і закликаємо всіх 31 грудня проігнорувати звернення Януковича, натомість зустріти Новий рік спільним виконанням Українського гімну на Майдані Незалежності, продемонструвати всьому світові, що справжньою владою в Україні був і лишається український народ.