РАЗОМ І ДО КІНЦЯ!

Вчора, 10 грудня у прес-клубі відбулася зустріч представників Тернопільського обласного штабу спротиву, в який входить страйковий комітетз представниками місцевих засобів масової інформації.

Всі учасники засідання одноголосно заявили, що Тернопільський майдан живий і буде функціонувати допоки не зміниться діюча влада.

Представник Тернопільської міської партійної організації ВО «Батьківщина» Віктор Мартинюк озвучив слова лідера української опозиції Юлії Тимошенко та наголосив, що жодних перемовин з владою бути не може: «Люди підтримують нас і ми мали можливість вчора вкотре в цьому переконатися. Правозахисники пропонують нам свої юридичні послуги та повний супровід справ, які порушили правоохоронні органи проти нас. Та все ж таки ми сподіваємося на справедливі рішення судів».

Також він додав, що кілька років поспіль всі зусилля влади були направлені на те, щоб розсварити політичні партії та у даній ситуації політичні сили об’єдналися та згуртувалися для досягнення єдиної мети.