Тернопільська міліція перекручує звернення Володимира Бойка

Керівництво міліції Тернопільщини, мабуть, бажає вислужитись перед головою облдержадміністрації Валентином Хоптяном та його сім’єю.

Таке припущення висловив народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Володимир Бойко.

За його словами, на адресу начальника управління МВС України в Тернопільській області Віктора Сака направлено депутатське звернення щодо неправомірного, на думку депутата, використання печатки Гусятинської районної ради колишньою її головою, громадянкою Надією Хоптян після припинення її повноважень.

Вже сьогодні в райвідділі міліції проводять допити, але з перефразованим формулюванням звернення.

Так, місцеві міліціонери отримали вказівки щодо розслідування справи щодо незаконного заволодіння печаткою Гусятинської районної ради її посадовими особами.

Володимир Бойко вважає, що ці кроки підлабузництва з боку міліцейського керівництва зроблені з метою вислужитись перед головою облдержадміністрації Валентином Хоптяном.

Депутат наполягає на розслідуванні справи з точно такими формулюваннями, які зазначені у депутатському зверненні.

_20131227_12325901