Як тернопільські «антимайданівці» збиралися на Київ. ОНОВЛЕНО

Сьогодні з 21 години вечора в Тернополі розпочався збір місцевих жителів, що прямують до столиці на підтримку так званого «антимайдану».

Місцеві журналісти розпочали справжнє полювання на антигероїв Євромайданів та української революції. Активісти партії «Батьківщина» також стали свідками збору «антимайданців».

Пунктом відправлення виявилося місце поміж будівлями ДЮСШа та Тернопільським апеляційним судом по вул. Острозького. Рівно о 21 там стояв 45-місний автобус з затемненими вікнами. Водій відверто повідомив, що везе на Київ працівників державних установ. Про деталі розповідати відмовився.

Вже через 20-30 хвилин скупчення громадян було помічене біля обласного управляння сільського господарства. Очевидно, що в такий час держслужбовці не на роботу поспішали . Люди, які приходили, мали з собою пакети, сумки та рюкзаки. Згодом до будівлі підїхав автомобіль (Ланос). В багажник цього авто відразу піднесли велику сумку, в якій голосно дзвеніли скляні пляшки. З автомобіля вийшли  голова управління с/г (з місця водія) та не дуже охайні чоловіки в стані явного алкогольного сп’яніння. Через декілька хвилин керівник управління повернувся до авто, яким попрямував в сторону Тернопільської ОДА, всі хто залишився – пішли в напрямку ОДА пішки.

Далі буде…

Оскільки продовження цієї історії сьогодні, 14 грудня вже набрало досить широкого розголосу у ЗМІ, вважаємо що ця тема не варта детального обговорення. Лише акцентуємо на головному. Місцеві можновладці відправили тернополян до столиці автобусом з літньою, лисою гумою. Не дивлячись на втручання журналістів та опозиційних політиків, аварійно-небезпечний транспортний засіб переповнений людьми вирушив в дорогу.  Тому, значно важливіше  навіть не те, що ці люди погодились на роль маріонеток в масовках спектаклю, зрежисованого Банковою, а те, щоб наші краяни – пасажири аварійно-небезпечного автобуса залишилися живими та здоровими.